u20D,S400D,u400D
Kaizermarn Kaizerio nesamo ...
Kaizermarn  Kaizerio nesamon      Sudetis   4 porcijos : 6 kiauiniai, 200 gr. miltu, 50 gr. cukraus, 250 ml pieno, 40 gr. razinu (galima imyrkiti prie tai rome), iupsnelis druskos, sviesto, cukraus pudros, pagal skoni geriausia tiktu slyvu ar agrastu ar  brukniu uogiene , arba  obuoliu demas ar dar su  ledais.     Kiauiniu baltymus atskirti nuo trinio.  Kiauiniu trynius gerai sumayti su cukrumi, pienu ir miltais.  Baltymus ir druska gerai suplakti i putas. Atsargiai imaiom i telos mase. Sviesta itirpinam ant dideles keptuves, supilam  tenai visa tela  ir apibarstom razinom. Kepam keleta minuiu po to blyna apveriam. Apveriam medine lopetel ar akut. Supleom  blyn    netaisiklingus gabaliukus ir pabaigiam kepti. Supleita blyna neperlaikom ant keptuves kad neidiutu  nes tela greitai isauseja. Apibarstom cukraus pudra ir pateikiam su megstama uogiene ( pagal skoni dar su ledais ). Skanaus !
Reklama Galerija
Kreta 201
Kreta 201
Gintareve
Kreta 191
Kreta 191
Gintareve
Kreta 186
Kreta 186
Gintareve
Kreta 172
Kreta 172
Gintareve
Kreta 164
Kreta 164
Gintareve
Kreta 064
Kreta 064
Gintareve
Kreta 063
Kreta 063
Gintareve
Kreta 052
Kreta 052
Gintareve
Kreta 051
Kreta 051
Gintareve
Kreta 044
Kreta 044
Gintareve
Kreta 043
Kreta 043
Gintareve
Kreta 036
Kreta 036
Gintareve
Kreta 006
Kreta 006
Gintareve
Picture 024
Picture 024
sankvl
Picture 013
Picture 013
sankvl
Picture 012
Picture 012
sankvl
Picture 006
Picture 006
sankvl
13
13
sankvl
11
11
sankvl