COOLPIX S10
Ingredientai: Biskvitui: ...
Ingredientai:  Biskvitui:  4 kiauiniai  4 auktai cukraus  4 auktai milt  Kremui:  180 g tikro sviesto  180 g varks ~0,33 indelio saldaus kondensuoto pieno  Gaminimas:  Biskvitas. Kiauini trynius ir cukr iplakite iki purumo. Sudkite miltus ir gerai imaiykite. Iki standumo iplakite baltymus ir atsargiai imaiykite  tel, maiykite, kol i netaps vientisa. Pilkite tel ant kepimo popieriumi iklotos orkaits skardos (popieri prie pilant ant jo tel reikia patept sviestu, tada biskvito nereiks nuo jo gramdyt) paskirstykite j tolygiai per vis skardos dyd. Kepkite iki 200 C kaitintoje orkaitje 12-15 min. Svarbu neperkepti, nes tada biskvito negalsite susukt - jis trups. Ikepus biskvit i karto susukite ir palikite atvst.  Kremas. Iki purumo iplakite sviest. Plakant po truput pilkite kondensuot pien. Sudkite per sietel pertrint vark ir visk gerai imaiykite iki vientisos mass. Ant ivinioto atvsusio biskvito tepkite krem ir vl suvyniokite ir kikite  aldytuv dviem - trim valandom. Prie patiek dami apibarstykite cukraus pudra.
Reklama Galerija