FinePix S1800
Sviestiniai sausainiai Dvi ...
Sviestiniai sausainiai  Dviems orkaits skardoms upildyti reiks:   175 gr. margarino ar sviesto   100 gr. cukraus pudros   iupsnelis druskos   keli vanils laai   265 gr. Milt   1.Sviest ar margarin isukti su cukraus pudra, druska bei vanils ekstraktu iki purios mass. 2. Po truput supilam persijotus miltus.  3.Suminkome mas, upildome virkt ir tiesiai  skard formuojame sausainius.  4.Kepame 180C orkaitje apie 10 min. po to iimame, dedame  viduriuk demo ir vl kepame apie 5 min. kol graiai pagels.   Atvsiname ant groteli.   Skanaus!!!   P.S. A naudojau special virkt, skirt formuoti sausainiams.
Reklama Galerija
okoladainis Reiks: 300 g j ...
okoladainis  Reiks: 300 g juodo okolado  250 g sviesto  5 kiauini  500 g cukraus  3 aukt tamsios kakavos  180 g milt  Druskos iupsnio  Poros sauj vairi rieut  100 g pieniko okolado su rieutais   Gamyba:  1. Sviest su okoladu dedame  duben ir itirpiname ant gar, t. y. verdaniame puode, kad garai kaitint duben.  2.  kit puod sudedame kiauinius, cukr ir 2 min. paplakame. (Iki balt put plakti nereikia, tik  truput, kad lengvos put garbanls usimest).  3. Kakav sumaiome su miltais. Galima miltus persijoti (jei u nugaros nestovi tinginys).  4. Sukapojame, stambiai supjaustome rieutus.  5. Truput atvsusi okolado ir sviesto mas pilame  kiauini ir cukraus mas, sumaiome.  6. Sudedame miltus, sumaiome. Supilame smulkintus rieutus.  7. Imaiyt mas pilame  kepimo ind/skard, iklot kepimo popieriumi.  8. Kas keli cm spaudiame po pieniko okolado plytel taip, kad kiekvienas pyrago gabaliukas turt savo okolado gabaliuk viduje.  9. Kepame 180C orkaitje ne ilgiau 30 min. Kai atvsta galima pjaustyti.
Reklama Galerija
okoladinis burokli pyragas ...
okoladinis burokli pyragas     Tiesiog superinis okoladinis pyragas.. O buroklio n nejauti, bet jis suteikia neapsakom skon, tikrai verta pabandyti. :)) Nors kai kurie nenori jo bandyti vien todl, kad jo sudtyje buroklis, kaip mano ses, kuri pamaius, kad  pyrago sudt eina buroklis ikart pradeda raukytis, galiu jus nuraminti buroklio n nejauti pyragui ikepus. :))    23 cm kepimo formai reiks:    100 g. juodojo okolado  3 kiauiniai  300 g cukraus  240 ml saulgra aliejaus  300 g virt burokli  vanils esencijos keli laeli  30 g kakavos milteli  200 g milt  1,5 auktelio kepimo milteli  iupsnis druskos  250 g pieniko okolado   1. Orkait kaitinti iki 175 C. Kepimo formos vid itepti aliejumi ir apiberti miltais. 2. Sulauyt  gabaliukus okolad itirpinti kart gar vonelje.  3. Buroklius supjaustom gabaliukais ir sutrinam su blenderiu iki vientisos mass. 4. Kiauinius iplakam su cukrumi, aliejumi ir vanils esencija. Supilam buroklius ir okolad, imaiom. 5. Atskirame dubenyje sumaiom miltus, kakav, kepimo miltelius ir drusk.
Reklama Galerija
Trapus lapias aguon pyragas ...
Trapus lapias aguon pyragas  Trapus, lapias, velnaus skonio pyragas.. :))  Telai reikia:    200 g milt    100 g kambario temperatros sviesto arba kepini margarino     25 g cukraus    2 a.. vanilinio cukraus    1 kiauinio trynys    90 g grietins    1 a.. kepimo milteli    2 a.. citrinos ievels    Aguon darui reikia:    100 g malt aguon    3 v.. karto pieno    2 auktai romo (vietoj jo djau keleta la romo esencijos)    50 g cukraus    2 a.. vanilinio cukraus    80 g. razin    1 kiauinio trynys    likusi citrinos ievel arba visos citrinos nutarkuota ievel    cukraus pudros pyrago apibarstymui    Pasigaminti tel. Sviest isukti su cukrumi (nepamirti ir vanilinio) ir kiauinio tryniu.   Supilti grietin ir citrinos ievel. Berti persijotus miltus ir kepimo miltelius.   Uminkyti tel. Suvynioti  maistin plvel ir dti  aldytuv 30 min.   duben berti maltas aguonas, upilti ant j kart pien, suberti razinas, cukr (paprast ir vanilin), citrin ieveles, pilti rom ir kiauinio tryn. Visk pamaiyti.   kaitinti orkait iki 200 C. Ant s
Reklama Galerija
Apkabinimas reiškia tai, jo ...
Apkabinimas reiškia tai, jog žmonės yra taip arti vienas kito, jog nemato vienas kito trūkumų. (8mėn.)
Reklama Galerija
Mano pasaulio vaizdas - 3
Mano pasaulio vaizdas - 3
Aiste
DELFI skaitytojos Robertos ...
DELFI skaitytojos Robertos nuotr.
delfifotopub
DELFI skaitytojos Robertos ...
DELFI skaitytojos Robertos nuotr.
delfifotopub
DELFI skaitytojos Robertos ...
DELFI skaitytojos Robertos nuotr.
delfifotopub
DSCF4910-1
DSCF4910-1
slibiniene
foto - 14
foto - 14
vestaa
foto - 13
foto - 13
vestaa
foto - 12
foto - 12
vestaa
foto - 11
foto - 11
vestaa
foto - 10
foto - 10
vestaa
foto - 9
foto - 9
vestaa
foto - 8
foto - 8
vestaa
foto - 7
foto - 7
vestaa
foto - 6
foto - 6
vestaa
foto - 5
foto - 5
vestaa